mariejohlbring

I morgon är det en ny dag!

Kategori:

I söndags var jag och mitt lilla hjärta på bio, vi ville se Maria Werns nya film. Men den gick bara en gång denna dag kl:18.00 så vi fick välja en annan
21.00-bio, det blev grannpatrullen med Ben Stiller..:))) många skratt blev det! Mysigt att hå på bio med Fridis:) nästa blir Hamilton II i september.
Imorgon är det utskrivningsmöte för Julls från RGH i Göteborg . Känns lite vemodigt eftersom det är sista gången för henne där. RGH är för barn och ungdomar upp till 18 år, och Julls blir 18 i september:) min lilla flicka blir stor. Ibland känns saker tungt och man blir alldeles tom inombords, det är en jobbig känsla, det blir mycket focus på Julia sim ska börja skolan nästa vecka i Göteborg och vad allt detta innebär. Många möten har det varit och många mer kommer det bli, det kommer bli få superbra för henne där, det känner jag på mig . Men det kommer kännas tomt här hemma utan henne! Men det går att hälsa på :)) 10 mil bort bara..
Nä nu måste jag sova för Stt orka gå upp tidigt till mötet i Göteborg imorgonbitti..

Ännu en dag på Bräcke RGH:)

Kategori:

En ny lärorik dag här med kunniga människor kring förvärvad hjärnskada! Vi försöker hitta ny strategi kring olika sätt för fortsatt utveckling:) här ska jag och Julls åka och köpa ny foundation på Lindex butiken som ligger nära här :)

RGH, regionshabiliteringen.

Kategori:

En väldigt spännande vecka har vi framför oss här i Göteborg. Har idag varit på inskrivningsmötet för Julia på regionshabiliteringen på Bräcke. Det var ett Årsen sist och det har hänt en hel del, ibland behöver man få höra av andra att det är skillnad och att det händer saker och att utveckling sker. För ibland är det tungt och man tycker att det hände inga framsteg, mest för att man är i det hela tiden. Hoppas att få fylla på lite mer energi. I form av att få höra positiva saker om det sista årets utveckling och om hur vi ska fortsätta i framtiden! En bild på oss här idag! Och en från vår semester i långasand tagen nere på stranden . Så mysigt<3