mariejohlbring

1:a advents helg:)

Kategori:

Förbereder inför 1:advent som är nu på söndag.. Visst är det mysigt med liiite snö och kallt nu när det är advent !!
Gick ut tidigt på en morgonpromenad och plockade lite mossa, stenar och kvistar till min tanke av en annorlunda adventsljuslåda.. Eller låda ett stort vitt fat:) köpte oasis, ljus, tre små enar och en jättesöt ängel igår i Ulricehamn.
När jag får en Idee så blir jag för ivrig och måste hejda mig för att inte prioritera fel.., behövde ju fixa mig färdig inför försäkringsbolagets möte idag innan jag gjorde färdigt min ljusdekoration:)) .. Och jag hann både och innan de kom.. Silver sprayen kom fram och gjorde kvistarna och stenarna och de torkade blommorna jag plockat till isiga dekorationer runt min ängel. Jag blev färdig, och dekorationen fick pryda köksbordet under mötet :)) mötet gick bra men ibland reagerar man p ett oväntat sätt än man själv förväntat sig och känslor man inte kan styra över som bara väller fram .. I den bubbla man är i där man är glad för minsta lilla framsteg , tog den svåra sorgen och smärtan över idag helt utan föraning av mig själv:/..
Just nu i skrivandets stund har jag och Julia precis ätit en god pepparbiff och inväntar x-factor:)) sitter och myser under min köksdekoration ovanför köksbordet :) det blev som jag tänkt i min tanke.. Supernöjd!

 

 

Träning på morgonkvisten:)

Kategori:

På gymmet innan jobbet idag!
Idag är det Björns presenter som gäller för ramtillverkare Marie Johlbring:)
Det närmar sug för Julias ögonoperation som är om en vecka.. Spännande och roligt för Julia!:)).

Wow.. Äntligen:))

Kategori:

Har efter mycket tänk knep och knåp och framför allt mycket tid har jag äntligen lyckats få fram mina smyckeställ:)) emellanåt höll jag på att ge upp och tappa lust då det bara strulade!! Va det inte fel färg jag fick eller så var det fel på vinkel eller så fattades det en skruv eller en bricka för att fästa och fanns inet att få tag på i hela lilla Svenljunga just en sådan eller så var det  något annat, ja det har varit trögt.. Det har tagit mycket energi men det känns jättebra idag, för idag fick mitt allra första väggställ komma till sitt hem! Det finns nu på blommigt och prickigt i Hyssna:) och Cecilia var jättenöjd och inspirerad att sätta upp sitt nya ställ i sin butik imorgon och att hon fick sin beställning av mig på nyheter och på fyllning:)) ohhh känner mig så nöjd och glad.. Life is a roller coaster.. Det ska gudarna veta att går det trögt uppför så är det ändå underbart när det rullar på nerför .. Min uppförsbacke har varit ganska lång gällande just detta.. Men nu släppte det!!

Får ta och fota det sen på plats i deras butik när de fått upp stället på väggen  med fullt av mina smycken på:)

Samtidigt hade de så mycket fint i sin butik så jag måste åka tilllbaka och hinna kolla runt lite:)

Pappa<3

Kategori:

Min kära far har varit igen:) han är den snällaste dom finns. Han har fixat trappräcke till min framsida ingång:) underbart nu kan man hålla sig när snön och isen kommer! Speciellt bra för Julia så även hon kan gå in på framsidan oxå:) superglad blir jag sv sådana händelser när något blir gjort dom jag absolut inte jan lösa själv och behovet av ett räcke har varit stort länge!! :)))

Tränat ikväll!!

Kategori:

Tog ett litet träningspass ikväll istället för det var ju OTA imorse:))
Fick superbra råd vid axel/rygg träning idag!! Jag har haft så ont på mitt vänstra axelparti i ca 2.5 vecka nu... :( nästan känts som jag ska få nackspärr fast längre ner i halva ryggen:/ men nu idag fick jag tips om hur jag kan träna bort det onda i den muskeln och bra stretchnings exempel för det onda partiet:)) känns bättre redan!!

Nya ortoser!!

Kategori:

Idag åkte vi till OTA = Ortopedtekniska och det är dom som fixar Julias ortoser. En ortos är anpassade individuellt efter ens behov och är personliga!
Julia har haft några på resans gång!
Eftersom hela hennes vänstra sida är spastisk så vrider hennes fot sig och hon måste ha en anpassad ortos på sig när hon går, annars blir hon väldigt ostabil i sin gång och hennes knä slår bakåt vilket inte är bra i längden. Så nu var det dags åter igen för nya! Man gör avgjutningar i ett läge där man pressar foten att rotera i rätt läge tills gipset stelnar! Den 20 december ska hon komma och prova de nya ortoserna!
Vi hoppas att dessa ska bli bättre och att det kommer göra att det blir lättare att hitta fina tuffa skor.:)..vilket hittills varit supersvårt att hitta!!:(
Vi passade på att hälsa på Lisbeth på arbetsterapin där Julia var varje dag i nästan ett halvår, alltid kul!!

 För Lisbeth blir glad när vi kommer och säger hej, och Julia får visa sig och sin utveckling!!:)

Min kära bror 50+:))

Kategori:

I helgen firade vi min äldre bror!! Eftersom han åkte iväg på en resa till Kanarieöarna och fyllde år under tiden där nere så får man skylla sig själv !! Haha.. Vi överraskade han, vi var ca 15-20 personer eller nåt som lurade han totalt ..:) och alla hade med sig en påse återvinning och skulle fylla hans bil med.. Haha lite bus måste man få vid 50 år!:) vi hade alla med sig något att bjuda på i matväg, så det blev ett trevligt långbord av allt möjligt i matväg . Mysigt !
Han var superglad av överraskningen här kommer lite bilder:))

Underbar morgon:)

Kategori:

Vaknade tidigt idag denna lördagsmorgon. Kunde inte somna om! Gick en lite promenad.. Visst är det fint:)

Min dag:)

Kategori:

Julia är för go, idag ringde hon och jag hann knappt svara när hon ivrigt ville berätta att hon lagat fiskbullar själv... men tillsammans med sin assistent givetvis!! :)) så stolt och glad när hon kan göra saker själv :)) lilla gumman!!:)
Idag har det blivit påfyllning av nickelfritt tenn.. Burken var nästan slut!!
Min kära lilla far.. Hur skulle vi klarat oss utan dig?! :) han är så snäll han har varit och hjälpt mig i smyckesverkstaden idag:)) och andra dar med för den delen..
Tror min kreativitet och ideer kommer från honom!!:)
Han är som oppfinnarjocke:) idag kom han med en "stans piedestal " till mig, han tyckte inte att mitt stans bord var tillräckligt bra.. Så kolla hur bra det blev:)

 

 

Morgonpromenad!!

Kategori:

Underbart fast regnigt och grått idag på mirgonen.. Går man i rask takt så blir skönt och lagom varm i kroppen och rosig om kinderna.. Oops bäst att sakta ner vid 50 skylten ;))

Mötesdags igen!:)

Kategori:

Möte på Julias assistans bolag idag.. Mycket intressanta diskussioner blev det.. Vad är bäst för Julia??!!! Vi kom inte fram till något just nu utan vi avvaktar...
Var före mötet på Skylltproduktion, ett företag som jag specialbeställt skyltmaterial till mitt egendesignade smyckesställfrån .. Men.. Hm den var inte som jag tänkt mig så de får göra om den.. Man måste börja någonstans .. Peter som jobbar där sa innan provet var klart att det blir säkert så att vi får göra några först innan vi hittar rätt.. Och han hade rätt!!:))
.. Och självklart gymmat på morgonen:))

Ny dag!

Kategori:

Eftersom dagen igår var en down dag för mig med spänningshuvudvärk och väldigt låg energi i kroppen.. Förstår inte andra måndagen jag mår så..
idag ingen huvudvärk sp säger bara
En ny dag med nya möjligheter!! :))

Nyttigt...gott!

Kategori:

Frida ville ha fruktsallad så handlade frukt. Apelsinerna var fantastiskt goda och de röda druvorna likaså!
Skiva ner och blanda ihop frukt du gillar, ta någon sked keso och vaniljeyoughurt med lite blandning nötter eller frön..
Supergott.. Fräscht och ger energi! :)

Ps.

Kategori:

.. Jag själv var på gymmet och tränade senare efter Julia åkt iväg till sin skola:)) inget slarv!! ;)

Gymmet idag!

Kategori:

Den viktiga gymmstunden vi har på söndagar är viktig! Ibland är viljan god ibland inte!
Idag gick cyklingen trögt, men hon cyklade sina 4 km:) vi har börjat med en ny ryggövning för att Julia behöver stärka sin rygg för en bra hållning!! Hon har supersvårt att ta sig i den och ur den.. Men jag får berömma henne för idag orkade hon 10st och det är dubbelt så många än förra gången!:)) high five för den:)) bencurlen gick superbra.. -det här är gör lätt . Så på med en platta till:) Det är väldigt viktigt med bra benmuskler på baksida lår för gångens skull! Roligt att se styrkan sakta kommer tillbaka sin genererar till bättre gång för Julia!!

Förändra kniven!

Kategori:

Ja skam den som ger sig!
Kniven måste ändras lite. Knivbladet behöver få lite mer lurad vinkel för att passa Julia. Det övre knivbladet är det första som sitter fast, det nedre ligger löst för att visa den rätta vinkeln! Får gå till Benke Grahn ikväll och visa det han måste förändra , Dels korta av skaftet, det är alldeles för långt !

Mmmm vad god!

Kategori:

Jag tycker om att göra lite eget när jag bakat något..
Idag blev det äppelpaj med vanlig smulpajsdeg. Givetvis med äkta smör och dubbel sats av degen! Slängde i cocos och kanel i degen oxå..
Jättegott!!

Äppelpaj till kvällen idag:)

Kategori:

Julmarknad idag i strömsfors:)

Kategori:

Idag var det den årliga julmarknaden i strömsfors. Det är så mysigt i de gamla byggnaderna. Jag och Julia började med varsin kokt korv i bröd inne på fiket bredvid marknaden.
Det var fin stämning och mycket folk överallt ..
Kul vi träffade Sandra från Tranemo som jag inte sett på länge och lite andra människor som är roligt att träffa. Jag om någon behöver komma ut och vara social .. Jag har fallit ur det sociala systemet känns det som, efter denna bubbla man varit inne i så längtar man efter det!!!
Vi köpte en liten handvirkad Hello Kitty som ska bli en liten julklapp:)
Det var jukstämning både inne och utanför.. Granar och ljus.. Musiken ljöd -jag så mamma kyssa tomten jag tänk om våran pappa kommit då.. Trallala jullan sjöng med för fullt:)) 

Frida hjärtat!

Kategori:

Vad svårt det är att få med min dotter på någonting med mig och Julia .. Det är bara vänner som hägrar i den åldern .. Men jag minns hur det var att vänner var superviktigt! <3

Välkommen min ängel :))

Kategori:

..så står det på jullans dörr. Hennes krans som hon gjorde tillsammans med sin assistent för någon vecka sen!
Idag har vi varit på skolan i göteborg hos Julia. Jag , Julias pappa och assistent Maria var med på utv.samtalet. En utvärdering av de veckor Julia gått här. Mycket intressant att få veta och vad det gett:)
Fick en ritning på hjärnan och bra vetskap om hjärnan av Matteus. Alltid bra, man suger åt sig allt man hör om hjärnan!!
Julia fick visa oss bl.a. på datorn hur hon minnestränar. Det var altinerande färger som blinkade och Julia skulle komma ihåg i vilken ordning de blinkat av att trycka med muspilen på rätt färg och i rätt ordning! Det var jätteintressant att se. Julia klarade det bra stundvis och jag blev imponerad av hennes focus!! Efter att vi stått runt henne vid datorn så fortsatte hon koncentrerat på övningarna fast vi förflyttade oss bakom henne och satte oss ner vid bordet och fortsatte vår diskussion :).. Då tog jag kortet!!:) Helt fantastiskt!! :) det är just sådana stör moment som kan göra att hon tappar focus .. Sen efter några minuter blev hon hjärntrött av minnesträningen och ville sluta.
Efter utv.samtalet var det nästa möte med kurator och psykolog på habiliteringsteamet på skolan.
Prat om hur det funkat för Julia där.. Det finns alltid att slipa på och saker som man kan förbättra. Strategier och nytänk att komma frammåt. Man måste hela tiden komma med nya strategier och inte vara rädd för nytt!! Det är krävande för alla runt personen men gör alla samma sak och stöttar på samma sätt så fastnar det till slut och när det fastnat så är det bara att ta nästa kliv frammåt i utveckling.. Många kanske inte förstår vad jag menar?!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1829574/images/2012/pic_50a6ae8f9606ee20b13ab8ba.jpg" class="image">

Var ju bara tvungen:)

Kategori:

Blev ju lite nostalgisk igår när Fridahjärtat kom och visade bilderna från när hon var i tre-fyra årsåldern.. så måste visa denna fina bild. Detta är lilla Julia när hon var ca fem år tror jag, hon älskade jordgubbar, här har hon med sig en påse med jordgubbar ut när hon skulle ut och leka:)) underbart med gamla kort<3

Lilla söta busiga Frida<3

Kategori:

Idag är det torsdag och min långpromenad har jag precis vart ute på! Härligt !
Igår kom Frida och visade mig kort hon sett hos sin bästa kompis Julia velin.. Dec var verkligen bästisar när de var små, de lekte varje dag!!:) här är em bild på dom, ohh vad man saknar när barnen var små.. Med ett stort leende minns jag busiga Frida, hon gick i 180 hela tiden.. Fart och fläkt för det mesta! Tror man kan se buset i hennes ögon:)

Helt fantastiskt nu är den klar!:)

Kategori:

Idag kom Benke Grahn med jullans kniv. Det ska bli spännande att testa när hon kommer hem på fredag!

Oh vad glad jag blir, kolla så bra den blev!!:))

Jullans matkniv är nära nu!! :)

Kategori:

Ni som läst min blogg tidigare vet att jag letat efter en ergonomisk kniv till Julia för sin nedsatta vänster hand! Jag och även arbetsterapeuten har på mitt uppdrag sökt efter en kniv för henne men inte lyckats hitta någon! Så jag klurade en stund och hittade en ev. lösning . Herren jag först tänkte skulle få uppdraget, var han som tidigare hjälpt mig och gjort spel till Julia. Han har blivit sjuk och kunde inte genomföra det, så fick leta upp någon annan kunnig i träsnide. Lyckades hitta det, visade han min skiss och det lösa knivbladet i förrgår, han ringde mig igår och han hade gjort ett handtag:)) så snabbt!! Fantastiskt! Jag ville han skulle göra lite justeringar och idag ska han komma förbi med den:)) så spännande och äntligen ska Julia kunna använda sin vänster i sin måltid. Visst man kunde sätta dit en sarg kant som arbetsterapeuten sa.. Men nä.. Julia ska hjälpa till med sin vänster för att den ska utvecklas!!! Punkt slut!! Jag blir superglad om detta funkar, Julia kommer hem på fredag då ska vi testa.. Jag får lägga ut en bild här på den färdiga kniven sen när han lämnat den, och utvärdering under helgen om det blev bra för henne!! Hoppas hoppas!:)

Morgontimme på gymmet:)

Kategori:

Tränat på morgonen.. Kändes fantastiskt! Om ni aldrig känt behov av att träna eller utövat något som ger kondition eller styrka. Kan jag varmt rekommendera det, den och energin det ger är fantastiskt! Som jag skrivit tidigare på min blogg och om all ny kunskap om hjärnan, så tränar jag inte för att hålla kroppen snygg utan för att må bra och få energi. Nu ladda med lite mellanmål efter träningen. Bestående av lax på tunna krispiga knäckebröd och färskpressad juice, jättegod juice jag köper på Lidel. Sen till verkstaden!
Jag och Julias pappa ska på möte i slutet av veckan gällande julias skola, och då kommer mycket tankar! Papper och penna får finnas nära till hands när man kommer på en fråga måste jag skriva upp den, annars glömmer jag! Jag förbereder mig alltid så inför alla möte kring henne. De är vana att jag kommer med ett block med nedskrivna tankar och frågor , -nu kommer du med ditt block igen:)
Det är ett sätt som är ett måste för mig, vill inte efter mötet känna att jag missat något!

Tränat och även fått beslutsångest:)

Kategori:

Tränade mitt måndagspass igår kväll i stället.. Gott! Får inte hoppa över något pass, kan jag inte på måndagen får det bli söndagskväll eller bad som passar in!!
Ja dessa smyckeställ . Har nu provat halva med antracitgrå färg .. Vilket ska jag välja.. Vitt är fräscht men då blir kontrasten på alla banden mer framhävande och det blir mycket för ögat att titta på, nästan lite rörigt. Med antracit grått framhävs mina handgjutna berlocker mer på ett bra sätt .. Eller vad tycker ni.. :)?

Kära mor<3

Kategori:

Efter vi firat kära far igår åkte jag och tände den fina gravlyktan jag köpte på "Blommigt och Prickigt" förra hösten. Den är i glas likt ett hjärta<3. Min kära mor som var mitt allt fram till den 11 mars 1993 då hon lämnade oss här på jorden. Jag var då 23 år, inne på mitt 24:e när hon valde det hon valde! Mycket svårt och en ond sorg att bearbeta! I 20 år har jag klarat mig utan min kära mor som alltjämt finns i mina tankar. När jag fick julia och själv blev mor, jag var nyss fyllda 25 då saknade jag henne enormt mycket. Att inte han min mamma när jag själv blev mamma var svårt.. Hon var alltid glad, men hade så länge jag kunde minnas haft diabetes ända sen jag var liten. Den styrde hennes liv och den var svår för henne . Man kan ha olika grader av diabetes och hennes var svår då hennes kropp motarbetade insulinet. Hon fick ta ca 10 sprutor om dagen och mådde det sista aldrig riktigt bra!!:( älskar dig kära mor, och du finns i mitt hjärta för alltid !!

Kära far<3

Kategori:

Idag firade vi vår kära far!
Utan han skulle livet varit svårt<3 han finns alltid där, stöttar och hjälper mig när som! :)

I verkstaden idag!

Kategori:

Idag fortsatte jag med Faith:s order gjorde bl.a. Detta set till dom "mina hjärtan" halsband och "mitt hjärta" armband i rosa.. Detta och mycket mer kommer till butiken Faith i nästa vecka.. Om mina smyckeställ blir klara ... De är så gott dom klara, jag har låtit tillverka efter egen design .. Men ska testa och färga en i antracit grå oxå .. Denna vita färg är jag nöjd med , men vill se två olika för att utesluta det ena.. Alltid bra att hitta rätta känslan..:) jag dom så har så lätt för att fatta beslut.. Haha lurade jag er allt!!:) det har jag inte med andra ord:)) !! Jobbigt att vara velig! Men men så här ser det ut i vitt iallafall .. Och en sak till detta ställ är en prototyp .. Men kul att visa ändå!:)

Gymmfredag:)

Kategori:

Avslutar med den viktiga strechningen! Nu kom mer energi.. Man väcker hela kroppen underbart att träna på morgonen .. Samtidigt kolla på nyheterna... Och jag nåddes av den fina nyheten att lilla försvunna 9-åriga Anna var återfunnen.. Vad glad man blir! Hon skulle visst vara oskadd, hoppas oxå bara att själen är oskadd!! <3

Torsdags morgon!

Kategori:

... I sol.... I regn och rusk..
Tager jag denna promenad varje tisdag och torsdag tills livet skiljer oss åt...:) jag behöver den!

 

Fel adress till Frida sist!

Kategori: Allmänt

Gav fel blogg adress här sist till min lilla tös. det var någon som bad om den nämligen.
Hon har ingen egen utan tillsammans med sin bästa vän Frida:)
men det är knappt jag vågar ge den..hm..dessa två fridor är lite tokiga ibland:)
Vet inte hur aktiva dom är, de säger att de inte är så aktiva på sin gemensamma blogg  just nu...
kanske Min  frida skaffar en egen sen, det vill hon nog!
Då ska ni få den adressen här:)
 

I verkstan idag:)

Kategori:

Onsdagsmorgon

Kategori:

Eftersom jag nu backat i min egen Habilitering efter att jag var utarbetad i början av september:/
Hoppade över träning och min promenader så lärde jag mig IGEN att det är A och O för att jag ska må bra !! Ajabaja.. Måste prioritera mig själv och min kropp för att orka!! Så idag var det kämpigt att gå hit, men av egen erfarenhet så vet jag vad det ger mig.. I måndags var jag såå trött och orkeslös och ingen känsla av att vilja göra någonting en träning till så kommer energi och positiv styrka tillbaka och sen fortsatt rutin på mitt tränings och promenad schema som är : mån ons fre morgon är det gymträning och tis tor promenad i rask takt i ca 45-60 min:) så mår jag bra! Tänk på det träning ger energi och styrka inte bara fysiskt utan någon väldigt viktigt .. Psykiskt!! Ha en bra dag

Söndags

Kategori:

Söndag igen och det är dags för jullans gympass.. Idag var det lite segt med att cykla för Julias del.. hon ska cykla 4 km för att hon ska bli varm i hela kroppen , och mycket för att nedsattheten på vänster sida som hon blir på kall på ska få upp blodcirkulationen och bli varm.. Och det blir hon av 4 km:) det gillar hon:)
Man får stötta och pusha så går det och se till att hon inte Hamnar snett på sadeln och håller balansen !! efter träningen är det superviktigt med strechning av korta och stela muskler speciellt på vänster sida. Julia strechar ofta ..varje dag!! Ett måste för att inte backa i utveckling!

Alla helgons mys<3

Kategori:

I lördags var det full rulle.. Vi fick mysigt besök på förmiddagen av familjen Christensen :) go fika och mycket prat:) och kvällen kom spindelväven fram och alla hemska svarta spindlar vid middagsbordet som bestod av underbart god ungsbakad lax ala Heini:))

Visste inte:/

Kategori:

Visste inte om att reprisen på mig och Julia skulle visas idag..,.:)
Om ni vill höra jullans klipp som Malou ville att hon skulle spela upp så har jag lagt upp den på Facebook ( för varken jag eller Julia vet hur man lägger upp klipp på en blogg:(..) gå in iså fall på mon öppna Facebook sida "design by Marie johlbring" så ligger klippet där i loggen om Ni skrålar ner er lite!! :) hon älskar att sjunga :)

Glömde säga...

Kategori:

...kanske intressant info för vissa...
Innan Julia kunde gå själv .. Kunde hon gå i vattnet själv utan att någon höll henne!:)) Vatten är jättebra stimuli för en som i Julias situation, stela muskler
blir varma och lättare att stretcha ut ordentligt.. Mjukt och behagligt för muskler att träna i en tempererad bassäng, vi har tur att den tempererade bassängen oxå är höj och sänkbar!! Det enda som varit svårt är att hitta tider att gå dit när det är lite folk och badar för mindre högt ljud skull!!

Badat idag!

Kategori:

Jättemysigt att bada igen, det var ett bra tag sen vi var här och bada. Vi brukade vara här varannan fredag och bada mysa och träna koordination av simtag av både benen och armarna. Julia har kunnat simma jättebra sen liten, men nu funkar det inte så bra..
Så vi har övat simtag ben för sig och armar för sig.. Den vänstra sidan har svårt att följa med i rörelserna. Julia försöker men blir snabbt trött inte bara av rörelserna och den fysiska träningen utan mer av akustiken där inne.. Det är väldigt högljutt i en simhall!!:(( och då blir Julia hjärntrött och får lätt ont i huvudet! Men det var mysigt och bubblade oxå! Heinis fina töser var med oss, Alice och Kornelia:))
Nu myser vi med godis och X-factor i Tv-soffan:)

Morgonkaffet idag!

Kategori:

Mitt morgon kaffe är viktigt;) det tillsammans med att sätta ihop det nya korta "mina hjärtan" halsbanden som är på beställning! Kul :)
Sen idag blir det simhallen med Julia, det var riktigt längesen vi var och badade och tränade ben och armövningar. Jättesvårt för henne med de rörelser.. Får se hur många och vilka vi blir.. Det blir Heini med barn oxå :))

Omega 3

Kategori:

Omegafetter, mineraler och vitaminer är ett nytt rönn jag snappat upp av läraren som Julia har på Angeredsskolan.. Han menar på att det är viktigt för hjärnans läkning så nu ska vi satsa på lite kosttillskott!
Men men man ju oxå äta lite mer fisk så ikväll åt jag och Julia en supergod tonfisksallad:))

Goer dag!

Kategori:

Ramat två tavlor nere i min ramverkstad idag på förmiddagen!
Och det är onsdag då är det oxå dags för ett gympass.. Jag inväntade jullan och hennes assistent innan jag gick ner. Tänkte vi kunde allt gymma tillsammans jag och Julia idag:) så det gjorde vi!
Sen var det smyckesverkstaden som gällde på eftermiddagen, jag fick fika besök här idag av Julia och assistent Maria .. Jättemysigt blev bjuden på kaffe och en jätte kanel bulle de varit och köpt:)
När Maria slutat så åkte jag och Julia in till Gina tricot i knalleland för Julia hade fått något erbjudande om 20% rabatt där idag mellan 18.00-20.00. Så hon ville gärna åka in! Det blev ett nitskärp en topp och en ny handväska för Julia:))