mariejohlbring

En go dag:)

Kategori: Allmänt

Idag började jag min dag med att gå ner till gymmet, körde kondition på löpbandet ett benpass och lite biceps.
Underbart att få börja morgonen så, det ger mig sådan styrka och energi för resten av dagen. Min medecin för att orka mer.
Resten av dagen blev till att göra smycken, på med spisplattan och smälta tenn. Här ska göras tenn-berlocker för fulla miggar idag, såå roligt!
Jag älskar att få skapa och kreera nya berlocker eller vad det nu är för ideer jag får för mig:)
Det blev lite allt möjligt gjort idag, "Juliahjärtan" .."Tro, hopp och kärleks berlocker..
.."Tro på dig kors" och "Julias balring" i form av berlock och även ringar:)
,Sen ja just det, jag gjorde den nya ringen "Mina hjärtan ring, en ring med dubbla små hjärtan
Jättesöt ring! Får lägga in en bild imorgon på den:)



Bubblingtime:)

Kategori: Allmänt



Jag och Jullan var och badade i Svenljunga simhall igår, övade på lite simtag med både ben och armar, koordinationen funkar sådär med vänster än så länge, men skam den som ger sig vi får öva och öva och öva ett bra tag så kanske det kommer:) Man måste tro!!
Vi avslutade badet med att bubbla:) skönt för musklerna. Denna fredag så var det rekord lite folk i simhallen vilket är ett stort plus för Julia, det blir så högljut i simhallen och då blir Julia extra trött fortare. Så denna kväll var mycket bra!!

Trevligt besök på Blingcity i Tvååker häromdagen:)

Kategori: Allmänt



Julia med ägarna till den nyöppnade butiken i Tvååker, de har även en butik på nätet som kommer öppnas i dagarna.
På bilden syns Julia, Marie Werdenius och hennes två söner Simon och Sebastian och hans flickvän Karolina! :)
Hallands nyheter var där och önskade skriva ett reportage om mina tennberlocker jag designat och handgjuter helt själv, "Juliahjärtat" har Julia varit med och skapat formen till med sina fingrar:) för att stimulera sin vänster hand.

Besök på Riskgymnasiet Angered.

Kategori: Allmänt

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

För ett tagsen var vi på ett besök i Göteborg där det finns ett Riksgymnasie, det finns tre st sådana gymnasie i Sverige. Vilken tur att det finns ändå sååå nära som inom 11 mil ungefär.
Julias tre assistenter som är med henne i skolan var med och jag och pappa Patrik.
Vi såg oss omkring, och fick prata med alla som ev kommer bli berörda runt Julia till hösten. Det blir ett bra gott gäng som individuellt kommer ge Julia det behov och stöd i sina studier och vidare utveckling i livet.
Vi fick träffa en kille som likson Julia råkat ut för en olycka, och fått lära sig allt på nytt igen. Han har tränat upp sitt minne med hjälp av läraren Matteus kunskaper. Helt fantastiskt om Julia kan träna upp sitt minne, vilket är en av  hennes största problem, närminnet!! Jag tror att detta är det allra allra bästa skolan för henne...Spännande ska det bli till hösten.







Julia med läraren Matteus oxh elevassistenten Larissa