mariejohlbring

Frida<3

Kategori: Allmänt

Nu har lilla Frida blivit stor :)
Äntligen är grundskolan även för min minsta tös. Nu blir det stora valet att välja inriktning i arbetslivet. Det har varit svårt på flera sätt för denna tjej i högstadiet. Men jag är så stolt att hon till slut grejade detta, hon höjde sig 50 poäng denna vårterminen och det var det ingen som trodde men hon lyckades !!:)
Efter skolavslutningen på dagen bar det hem med att käka jordgubbstårta och fixa håruppsättning på Frida. På med nyinköpta klänningen för att gå på balen med sin kavaljer Kevin. Med blandade känslor och pirr i magen att en sista kväll få vara med vännerna från högstadiet innan sommarlovet. Vissa vänner kommer man att träffa, vissa senare i livet, vissa kanske aldrig igen. Jag minns själv den känslan som kom först ett bra tag efter, saknaden. Tur man kan berikas med fina minnen, bilder som lagras i hjärnan som ingen kan ta ifrån en... Eller..
De hade tur med vädret och det var ner-cabbat som gällde i den blå Mustangen som paret fick åka i denna stora dag:)
Så klart kom storasyrran Julia ner och kollade in de balfina ungdomarna... Hon blev klart trött i benen och ville sitta ner i den fina bilen:)

Kommentarer

  • Anonym säger:

    helt underbart fina är dom tsm på bilden frida är ju underbart vacker så fin flicka du har även julia är super fin :) :) jätte fin

    Svar: Tack snälla du:) ja man älskar sina barn över allt annat, och visst är dom vackra och goa tjejer bägge två<3 ha en fin dag, mitt svar är dock väldigt sent,!
    mariejohlbring.blogg.se

    2013-07-18 | 15:01:31
  • Anonym säger:

    Söta!!!!!!

    2014-04-23 | 21:21:57

Kommentera inlägget här: